Kablo Makası

Kablo  Makasları Hakkında

Kablo Makası, yüksek gerilim hatlarında kullanılan iletken kabloları sıyırmak, kabloları  kesmek ve sonlandırmak için kullanılan mekanik araçlardır. Genellikle, iki telin bağlanması gerektiği zaman veya kaplamalı telin ucuna bir konnektör uygulanması gerektiğinde bu kablo makaslarını kullanırız.

Kablo Makasları Ne İşe Yarar?

Kablo  makasına, kablo kesme makası da denilebilir. Yüksek gerilim havai hatlarında çalışan teknikerler görsel-işitsel telleri soymak için kablo  makasını kullanır.

Kablo Makaslarının Yapısı

Kablo  makasında genellikle bir tutma yeri yerine bir kesici uç ve sıyırma deliği bulundurmaları dışında, penseye benzeyen el tipi metal aletlerdir.

Ankara Kablo  Makası Bayileri

Zupper Yqk-300 Skp Papuç Sıkma,Zupper Jy-0650 A Mekanik Papuç Sıkma,Zupper Tc-250 Kablo Kesme Makasları,Zupper Cpc-50 A Hidrolik Kablo Kesme Makasları,Hidrolik Pabuç sıkma presi  satışını yapmaktayız. Tesmec,Cembre,Kudos,Tork,Şafak Türkiye Bayisiyiz.
Zupper Hz-45 Hidrolik Kablo Kesme Q45Mm,Zupper Yac8 Yüzük Sıkma Pensesi 0,5-6Mm ,Zupper YQK-300 Hidrolik Pabuç Sıkma Pensesi ithal etmekteyiz.
10-300 Mm²,Zupper Jy-25150 Mekanik Skp Pabuç Sıkma,Zupper Tc-100 Kablo Kesme Makasları ankara bayisi olarak satış yapmaktayız.

Ankara Kablo  Makas Çeşitleri

Bataryalı kablo kesme,Bataryalı kablo kesme makası,Bataryalı kablo makaslarıPabuç sıkma presi , SKP Sıkma pensesi ,SKP Pabuç sıkma pensesi  satışımız vardır.
SKP Pabuç sıkma presi,Hidrolik,Pabuç sıkma,Hidrolik Pabuç sıkma pensesi,SKP Pabuç sıkma ürünleriyle hayatınızı kolaylaştırıyoruz.
Hidrolik SKP Sıkma pensesi,Hidrolik SKP Pabuç sıkma,Hidrolik SKP Pabuç sıkma pensesi,  elektrikçiler için vazgeçilmezdir.
İzole terminal sıkma pensesi ürünlerimiz dayanıklı olup, 2 yıl kullanım garantisi vermekteyiz.
İzole terminal sıkma presi,İletken kesme,İletken kesme makası,İletken makası,Hidrolik iletken kesme.
Hidrolik iletken makası,Hidrolik iletken kesme makası.   Hidrolik SKP Pabuç sıkma presi,İzole terminal sıkma ürünlerimizi Türkiyenin her noktasına satışını yapmaktayız.

Ankara Kablo  Makası Firmaları

Zupper Cpc-40A Hidrolik Kablo Kesme,Zupper Jy-06120 Mekanik Skp Pabuç Sıkma ürünlerimiz çok tercih edilmektedir.
Ayrıca Zupper Tc-500 Kablo Kesme Makasını ,Zupper Yyq-120 Skp Papuç Sıkma,Zupper Zc-60 A Cırcırlı Kablo Kesme Makasını  da uygun fiyata bulabilirsiniz.
Hidrolik Kablo Makası,Kablo Makası gibi geniş Zupper marka ürün yelpazesine sahiptir.

 Lütfen daha fazla bilgi ve sipariş vermek için sitemizi https://www.eydemgrup.com/tr ziyaret ediniz.

Yorumlar